Om Aerin: Skjønnhet


Spørsmål og svar med Aerin

Hvor hentet du inspirasjonen til AERIN Tangier Vanille fra?
Tangier Vanille er inspirert av den vakre og mystiske byen Tanger i Marokko, et møtepunkt for mange kulturer. Duften av krydder som vanilje, kardemomme og safran er overalt. Fra slottene og hagene til de legendariske basarene, er det alltid noe spennende å utforske.

Hvilken type kvinne hadde du i tankene da du laget denne duften?
Dette er en duft til hverdagsbruk for en kvinne som elsker en krydret, varm duft med et snev av vanilje, bergamott, rav og musk.

Hva gjør AERIN Tangier Vanille unik?
Historien rundt og følelsen av en duft er det som gjør den unik. Tangier Vanille er ikke bare en duft, men en komplett opplevelse. Duften er som en dør som fører deg til det fantastiske Marokko.

Kan du fortelle oss litt om ingrediensene i duften?
Tangier Vanille er en unik kombinasjon av noter som minner meg om Marokko, særlig vanilje og bergamott. Hjertet i duften er bygd opp rundt vanilje fra Madagaskar, en av de fineste og mest kostbare vaniljesortene i verden. Dens unike og distinktive inntrykk representerer en vri på de tradisjonelle søte duftene med tilsatte undertoner av blomster. Dette skaper en delikat, men likevel full aroma.

Kan du fortelle oss litt mer om emballasjen?
Emballasjen til Tangier Vanille er inspirert av etniske trykk fra Nord-Afrika. Det håndmalte designet med sjokoladebrune nyanser og kremhvitt representerer duftens noter, hvor mørke, eksotiske elementer er kombinert med vanilje.

Topp
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink