Ikrafttredelsesdato: October 2019

Personvernregler og regler for informasjonskapsler

Vi respekterer ditt personvern og vi setter pris på kundeforholdet du har til oss. This Privacy Policy describes the types of personal data we collect about our custocoomers, how we use this information, with whom we share it, and the rights of our customers regarding our use of the information. Vi beskriver også tiltakene vi iverksetter for å sikre informasjonssikkerheten og hvordan våre brukere kan kontakte oss om vår personvernpraksis.

I følge lovgivningen er datakontrolleren den juridiske enheten i landet hvor du bor (dvs. der du har fakturaadressen din). Informasjon om de juridiske enhetene som fungerer som datakontroller i forbindelse med disse personvernreglene er indikert nedenfor i avsnittet "Slik kontakter du oss".

Klikk på lenken nedenfor for å gå til de forskjellige avsnittene:

Opplysninger vi samler inn

^ topp

Vi kan få personlige opplysninger om deg fra forskjellige kilder. Vi samler inn disse opplysningene når du oppgir dem i en av våre butikker, på nettstedet vårt eller via sosiale mediasider, eller når du laster ned en av våre mobilapper (enten via Apple iOS eller Android) til mobilenheten din, eller på et av våre arrangementer. Produktene våre er tilgjengelig for salg hos ulike uavhengige forhandlere. Med mindre annet er oppgitt når du oppgir dine personlige opplysninger, blir slike opplysninger samlet inn av disse forhandlerne ikke overført til oss. Disse personvernreglene dekker ingen opplysninger samlet inn av våre forhandlere. Når du besøker dette nettstedet, våre sosiale mediasider eller bruker tjenester eller funksjoner i en av våre mobilapper, samler vi også automatisk inn noe informasjon om enheten din eller bruken din, teknikker for slik innsamling inkluderer informasjonskapsler, webserverlogger og web beacons.

Informasjonen fra deg

^ topp

Du kan oppi personlige opplysninger til oss på forskjellige måter, som når du deltar i en kampanje eller benytter et tilbud, eller når du foretar et kjøp på nettstedet vårt eller i våre butikker, eller via våre sosiale mediasider eller gjennom en av våre mobilapper. Type personlige opplysninger kan inkludere:

 • Kontaktinformasjon (som navn, postadresse, e-postadresse og mobilnummer eller annet telefonnummer)
 • Alder og fødselsdato
 • Kjønn
 • Brukernavn og passord, kallenavn/skjermnavn
 • Betalingsopplysninger (som kortnummer, utløpsdato og sikkerhetskode)
 • Leverings- og fakturainformasjon (som leverings- og fakturaadresse)
 • Kjøpshistorikk
 • Produktpreferanser
 • Hudtype / Hudproblem
 • Hårtype
 • Fysiske kjennetegn og hudpleieutfordring
 • Kontaktinformasjon til familie, venner og andre som du ønsker at vi skal sende en melding til på dine vegne (vennligst kontroller at du bare sender inn kontaktinformasjon til personer som du har en personlig eller familiært relasjon til, og som har gitt sitt samtykke til å motta meldinger fra deg eller oss)
 • Informasjon eller innhold du leverer (som bilder, videoklipp, anmeldelser, artikler, spørsmål, spørreundersøkelser og kommentarer)
 • Informasjon levert oss gjennom sosiale nettverk eller en av våre mobilapper når du besøker våre sosiale mediasider eller bruker en av våre mobilapper (som navn, profilbilde, liker-klikk, sted, venneliste og annen informasjon beskrevet i det sosiale nettverket eller registreringssiden, eller informasjon om geografisk lokalisering når du bruker en av våre mobilapper)

Hvordan vi bruker opplysningene

^ topp

Vi kan bruke informasjonen som du leverer til:

 • Sende deg reklame eller annen kommunikasjon dersom du har valgt dette,
 • Levere produktene eller tjenestene du (eller ditt firma) har bedt om og levere funksjoner på vår nettside
 • Behandle transaksjoner med betalingskort og/eller gavekort
 • Opprette og administrere nettkontoen din, inkludert tilgang til kjøpshistorikk i nettbutikk og i fysiske butikker
 • Opprette en profil om deg basert på opplysningene du har oppgitt, for å kunne skreddersy annonser til dine interesser, finne riktig hudpleie- eller hårpleie-rutiner og administrere effektiviteten til våre markedsføringstiltak
 • Hjelpe til med produktvalg og etterfylling
 • Chatte med deg eller svare på dine henvendelser
 • Legge ut dine produktanmeldelser
 • Skreddersy hvilke annonser som vises for deg på nettstedet vårt og andre steder etter dine interesser og historie hos oss
 • Kommunisere med deg om, og administrere din deltakelse i, spesialarrangementer, konkurranser, lotterier, kundeprogrammer, undersøkelser og andre tilbud
 • Drive og kommunisere med deg om våre sosiale nettverkssider eller mobilapper
 • Drive, evaluere og forbedre vår forretning (inkludert utvikling av nye produkter og tjenester, styrke og forbedre tjenestene våre, håndtere kommunikasjonen vår, analysere produktene våre, utføre dataanalyser og utføre regnskapføring, revisjon og andre interne funksjoner)
 • Samsvare med gjeldende juridiske krav, relevante bransjestandarder og vår policy.

Vi kan også bruke informasjonen på andre måter som vi spesifiserer på innsamlingstidspunktet. Informasjonen vi samler inn er nødvendig til de formålene beskrevet over. Uten denne informasjonen kan det være at du ikke får full nytte av noen av våre produkter eller tjenester.

Juridisk grunnlag for vår bruk av informasjon

^ topp

Vi bruker informasjonen du oppgir til formålene oppgitt over hvis:

 • det er nødvendig for å overholde en avtale som du er del av (f.eks. behandle betalingsinformasjon og levere produktene du har bestilt); eller
 • vi har fått ditt samtykke; eller hvis
 • vi har en legitim interesse i å gjøre dette (inkludert en legitim interesse i å gjennomføre markedsaktiviteter, forskningsaktiviteter, dataanalyse og internadministrative oppgaver, behandle og avgjøre juridiske krav, og utføre vår virksomhet i samsvar med alle gjeldende lover, relevante industristandarder og våre retningslinjer).
 • Informasjonen som vi samler inn automatisk

  ^ topp

  Når du besøker dette nettstedet, ser eller klikker på våre nettannonser (inkludert våre annonser på eksterne nettsteder), besøker våre sosiale mediasider eller laster ned og bruker en av våre mobilapper (hvis aktuelt), kan vi samle inn enkelte opplysninger om din bruk eller enhet ved hjelp av automatiske metoder, eller ved å bruke teknologier som informasjonskapsler, webserverlogger og web beacons. Hvis du for eksempel bruker en av mobilappene våre kan vi samle inn IP-adresse, din unike id på enheten) og/eller stedsdata for å kunne tilby deg enkelte funksjoner i mobilappen. Som beskrevet mer utførlig nedenfor, kan vi også samle inn informasjon om din bruk og nettvaner ved hjelp av forskjellig nettbasert teknologi.

  For å øke brukervennligheten kan våre mobilapper også inneholder funksjonalitet som lar deg forbli pålogget, slik at du slipper å oppgi passord på nytt hver gang du skal åpne appen. HVIS DU VELGER Å FORBLI PÅLOGGET MÅ DU LEGGE MERKE TIL AT ALLE MED TILGANG TIL MOBILENHETEN DIN VIL KUNNE FÅ TILGANG TIL OG FORETA ENDRINGER PÅ MOBILKONTOEN DIN, SAMT KUNNE FORETA KJØP GJENNOM KONTOEN. Som en følge av dette anbefaler vi at dersom du velger å forbli pålogget på mobilenheten, aktiverer du sikkerhetsfunksjonen Passcode Lock på mobilenheten som å beskytte mot uautorisert tilgang til og bruk av mobilenheten og kontoen din i applikasjonen.


  Teknologien vi bruker

  ^ topp

  Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettsiden sender til datamaskinen eller andre internettilkoblede enheter for å identifisere din nettleserkopi eller lagre informasjon eller innstillinger i nettleseren.


  Interne informasjonskapsler nødvendig for at nettsiden skal fungere
  ^ topp

  Vi bruker førstepart informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere best mulig. Du kan velge ikke å godta disse informasjonskapslene og deaktivere dem ved å gå inn i innstillinger i nettleseren. Merk at uten disse informasjonskapslene kan brukeropplevelsen bli dårligere.

  I forbindelse med innsamling av informasjon gjennom informasjonskapsler, kan nettserveren vår logge data om f.eks. ditt operativsystem, nettype, domene og andre systeminnstillinger samt språket som systemet bruker og land og tidssone der du bruker enheten. Nettserverloggen kan også registrere informasjon som f.eks. adressen til nettsiden som koblet deg til nettsiden vår og IP-adressen til enheten som du brukte til å koble deg til Internett med.

  For å kontrollere hvilke nettservere som samler denne informasjonen, kan vi plassere web beacons på nettsiden vår. Disse er databehandlingsinstruksjoner som kobler nettsider til bestemte nettservere og deres informasjonskapsler.

  Webanalysecookies fra tredjeparter
  ^ topp

  Vi kan benytte tredjeparts nettanalysetjenester på denne nettsiden, som Coremetrics, og/eller Adobe Site Catalyst og/eller Google Analytics. Tjenesteleverandørene som håndterer disse tjenestene benytter teknologier som informasjonskapsler, webserverlogger og web beacons for samle informasjon (som IP-adresse) og bruke informasjonen til å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet. Disse leverandørene kan bruke informasjonskapsler plassert på nettstedet (som Google Analytics informasjonskapsler) og informasjonskapsler plassert av tredjepart med nettsider (som en Google advertising informasjonskapsel), eller andre tredjepartsidentifisering for å analysere besøk på nettstedet. Den første gangen du besøker nettstedet vil et varsel om informasjonskapsler informere deg om at vi bruker disse analyseteknologiene. De vil bare bli brukt hvis du godkjenner bruken eller fortsetter å bruke nettstedet. Du kan når som helst endre innstillinger for informasjonskapsler til å godta eller avvise disse analyseteknikkene gjennom innstillingene i nettleseren. Fremgangsmåten for hver nettleser er forskjellig og er beskrevet under hjelp for nettleseren din.

  Hvis du justerer innstillinger for informasjonskapsler kan dette deaktivere enkelte funksjoner, som beskrevet nedenfor.

  Du kan deaktivere muligheten til disse analysestjenestene, slik at de ikke kan analysere dine aktiviteter på nettstedet. For å lese mer om web analytics-tjenester og foreta ditt valg med hensyn til deres innsamling av data på dette nettstedet:

 • For Coremetrics, klikk her

 • For Adobe Site Catalyst, klikk here

 • For å deaktivere Google Analytics, laster du ned nettleser-tillegget for deaktivering av Google Analytics fra Google på http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Lær mer om personvern og Google Analytics på Google Analytivs oversikt fra Google på: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html.
 • Vi kan implementere enkelte Google Analytics Advertising-funksjoner (inkludert Remarketing with Google Analytics; Google Display Network Impression Reporting eller Google Analytics Demographics and Interest Reporting). Du kan avstå fra Google Analytics Advertising-funksjonene gjennom Google Ad-innstillingene eller ved å gå til https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/Vi bruker informasjonen vi får tilgang til via disse funksjonene som beskrevet under "Slik bruker vi opplysningene vi samler inn".

 • Målrettede annonsecookies fra tredjeparter
  ^ topp

  Vi kan også avtale med tredjeparts annonseringsnettverk som samler inn IP-adresser og annen informasjon via bruk av informasjonskapsler, nettserverlogger og sporingsbilder på våre nettsider og e-poster, på tredjeparters nettsider og e-poster samt på våre annonser på tredjeparts nettsider. De bruker denne informasjonen til å opprette en profil om deg og levere reklame for produkter og tjenester som er tilpasset dine interesser (også til selskaper som ikke har noen forbindelse til oss). Du kan se slik reklame på våre nettsider og andre nettsider. Denne prosessen hjelper oss også med å håndtere og spore hvor effektiv vår markedsføring er. Den første gangen du besøker nettstedet vil et varsel om informasjonskapsler informere deg om at vi bruker disse markedsføringsteknologiene. De vil bare bli brukt hvis du godkjenner bruken eller fortsetter å bruke nettstedet. Du kan når som helst endre innstillingene for informasjonskapsler gjennom innstillinger for nettleseren eller ved å klikke her http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp og følge instruksjonene for å reservere deg mot disse annonsenettverkene. Fremgangsmåten for hver nettleser er forskjellig og er beskrevet under hjelp for nettleseren din.

  For å lære mer om interessebasert reklame, kan du gå til Digital Advertising Alliance på http://www.aboutads.info/choices eller Network Advertising Initiative på http://www.networkadvertising.org/choices.

  Informasjonskapsler fra tredjeparter beregnet på å forbedre interaktiviteten til nettstedet
  ^ topp

  Dette nettstedet støtter også enkelte tredjepartstjenester, inkludert knapper for deling på sosiale medier som facebook, twitter, pinterest og instagram, tweet-lister (twitter) og videoklipp postet på nettstedet (YouTube). Disse funksjonene bruker informasjonskapsler fra tredjeparter, som blir direkte lagret på enheten av disse tjenestene. Den første gangen du besøker nettstedet vårt vil et varsel om informasjonskapsler informere deg om at vi bruker disse informasjonskapslene. De vil bare bli brukt hvis du godkjenner bruken eller fortsetter å bruke nettstedet. Du kan når som helst endre innstillinger til å godta eller avvise disse informasjonskapslene fra innstillinger i nettleseren. Fremgangsmåten for hver nettleser er forskjellig og er beskrevet under hjelp for nettleseren din.

  Administrer nettstedcookies

  Preferanser for informasjonskapsler og innstillinger i nettleser

  Du kan godta eller avvise å lage informasjonskapsler på datamaskinen eller terminalen fra innstillingene i nettleseren din. Fremgangsmåten for hver nettleser er forskjellig og er beskrevet under hjelp for nettleseren din.

  Innstillinger på de mest brukte nettleserne:

  Internet Explorer
 1. Gå til menyen "Verktøy" øverst til høyre og velg "Alternativer for Internett".
 2. Klikk på fanen Personvern.
 3. Du kan justere innstillingene for informasjonskapsler med muspekeren. Hvis du klikker på Avansert kan du administrere informasjonskapsler manuelt.
 4. Lagre innstillingene dine ved å klikke på OK.

  Mozilla Firefox
 1. Gå til menyen øverst på siden, klikk på Verktøy og deretter Alternativer.
 2. Velg Personvern-fanen.
 3. Avsnittet Nettleserhistorikk: Gå til nedtrekksmenyen Samtaleregler, klikk på Bruk persontilpassede innstillinger for nettleserhistorikk.
 4. Med de viste innstillingene kan du administrere innstillinger for informasjonskapsler og hvor lenge de skal lagres (avslå alle informasjonskapsler, akseptere informasjonskapsler, men avslå informasjonskapsler fra tredjepart ...).
 5. Lagre innstillingene dine ved å klikke på OK.

  Google Chrome
 1. Klikk på fanen Tilpass og kontroller Google Chrome, som du finner øverst til høyre.
 2. Velg Innstillinger og aktiver Vis avanserte innstillinger.
 3. I personverndelen aktiverer du menyen "Innstillinger for innhold".
 4. Velg innstillinger for informasjonskapsler og velg "Blokker tredjepartssteder".

  Safari
 1. Klikk på Safari i toppmenyen og deretter Innstillinger.
 2. Velg fanen Personvern.
 3. Velg innstillinger for informasjonskapsler (blokker tredjepartssteder).

Målrettet reklame

^ topp

Vi kan også bruke tredjepartsplattformer, inkludert plattformer drevet av sosiale nettverk som Google, Facebook og Pinterest, til å vise deg interessebaserte annonser. Vi kan konvertere e-postadressen din, telefonnummeret ditt eller annen informasjon til en unik verdi som kan matches av en tredjepart med en bruker på deres plattform, eller med annen data de kan ha samlet inn fra deg. Denne matchingen sikrer at annonser basert på interesse blir levert på disse plattformene. Hvis du ikke tillater dette må du endre innstillingene i nettleseren og fjerne krysset foran "målrettet". Slike plattformer kan ha sine egne personvernregler, som vi på det sterkeste anbefaler at du setter deg inn i. Fremgangsmåten for hver nettleser er forskjellig og er beskrevet under hjelp for nettleseren din.

Opplysninger som vi deler

^ topp

Vi verken leier ut, selger eller på andre måter offentliggjør personlige opplysninger som vi samler om deg, unntatt som beskrevet her. Vi kan dele dine personlige opplysninger med:

 • Våre tilknyttede selskaper med de formål som er beskrevet i disse personvernreglene.

 • Tjenesteleverandører som leverer tjenester på vegne av oss etter våre instrukser. Vi autoriserer ikke disse tjenesteleverandørene til å bruke eller dele informasjonen, bortsett fra når det er nødvendig for å utføre tjenester for oss eller for å samsvare med juridiske krav. Eksempler på slike tjenester inkluderer firmaer som behandler kredittkortopplysninger, pakker ordre og leverer webhosting, reklametjenester og markedstjenester.

 • Andre tredjeparter med ditt samtykke.

 • I tillegg kan vi og våre tilknyttede selskaper i dele opplysninger om deg (i) hvis loven eller rettslige prosesser krever det, (ii) til politimyndigheter eller andre offentlige instanser eller (iii) vi mener at offentliggjøring er nødvendig eller passende for å forhindre fysisk skade eller økonomisk tap, eller i forbindelse med en etterforskning av mistenkte eller faktisk svindel eller ulovlig aktivitet.

  Vi forbeholder oss også retten til å overføre personlig opplysninger som vi har om deg hvis vi selger eller overfører hele eller deler av våre forretninger eller eiendeler. Hvis salg eller overføring skulle skje, vil vi gjennomføre rimlige tiltak til å sikre at enhetene som mottar opplysningene som du har gitt til oss, behandler disse på en måte som er i overnsstemmelse med våre personvernregler. Etter et slikt salg eller overføring, kan du kontakte dem som vi har overført opplysningene til angående forespørsler om informasjonsbehandlingen.

  Dine rettigheter og valg

  ^ topp

  Du har enkelte rettigheter og valg i forbindelse med de personlige opplysningene vi samler inn fra deg. Du kan oppdatere dine perferanser, be oss fjerne informasjonen din fra våre mailinglister eller sende en forespørsel ved å ta kontakt med oss som vist nedenfor.

  Reservasjon mot e-post

  Du kan når som helst meddele oss at du ikke lenger vil motta markedsføringskommunikasjon via e-post ved å klikke på avslutt abonnement-lenken i markedsførings-e-posten som du mottar fra oss eller ved å kontakte oss som vist nedenfor. Du kan også reservere deg mot å motta reklame på e-post fra oss ved å klikke her eller kontakte oss på privacy@elceurope.com

  Stedsinformasjon

  Når du bruker en av våre mobilapper kan det våre at vi spør etter plasseringen din. Du kan velge ikke å dele stedsinformasjonen din ved å endre innstillingene på mobilenheten. For ikke å dele stedsinformasjon følger du instruksjonene på mobilenheten for endring av relevante innstillinger; hvis ikke kontakter du din tjenesteleverandør eller produsent av enheten.

  Tilbaketrekking av samtykke

  Du kan når som helst trekke tilbake alle samtykker du tidligere har gitt med fremtidig virkning ved å kontakte oss som oppgitt nedenfor. Dette påvirker ikke lovligheten av vår bruk av dine opplysninger basert på ditt samtykke forut for tilbaketrekkingen.

  Se gjennom, oppdatere eller slette personlige opplysninger eller begrense eller motsette seg bruk av disse

  Under gjeldende lov har du rett til å be om tilgang til samt korrigering eller sletting av de personlige opplysningene vi har om deg, eller be om begrensning av vår bruk av disse opplysningene. Du har også rett til å motsette deg bruk av dine personlige opplysninger til direktemarkedsføring, inkludert profilering knyttet til direktemarkedsføring. Du kan når som helst motsette deg bruk av dine personlige opplysninger til alle andre formål, med begrunnelse i din bestemte situasjon. Disse rettighetene kan under noen omstendigheter under gjeldende lov, være begrenset. Vi kan iverksette rimelige tiltak for å bekrefte identiteten din før gi gir deg tilgang eller foretar endringer. Du kan utøve disse rettighetene ved å kontakte oss som oppgitt nedenfor.

  Andre rettigheter

  Under gjeldende lov har du rett til å motta, i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format, personlige opplysninger som du har oppgitt til oss med ditt samtykke eller basert på en avtale hvor du er en av partene. Du har også rett til å få disse opplysningene overført til en annen datakontroller, hvor dette er teknisk mulig. Du kan utøve denne retten ved å kontakte oss som oppgitt nedenfor. Du kan også fremme en klage til Datatilsynet.

  Dataoverføring

  ^ topp

  Vi kan overføre de personlige opplysningene vi samler inn om deg til tilknyttede selskaper og leverandører av tredjepartstjenester i andre land enn det landet som opplysningene opprinnelig ble samlet inn i (inkludert USA). Dersom det er nødvendig for å oppfylle hensikten beskrevet i disse personvernreglene, kan dine personlige opplysninger bli behandlet og lagret i andre land enn ditt bostedsland. Slike land har ikke nødvendigvis de samme strenge lovene for behandling av personopplysninger, og behandlingen av dine opplysninger vil være underlagt dette landets lover. Lovene i USA er ikke anerkjent av EU-kommisjonen til å gi tilstrekkelig beskyttelse av personlige opplysninger. Når vi overfører dine opplysninger til andre land, beskytter vi disse opplysningene på den måten som er beskrevet i disse personvernreglene. Vi har også innført egnede sikkerhetstiltak for å sikre et nivå av datasikkerhet ved overføring av dine personlige data, inkludert utarbeidelse av dataoverføringsavtaler som ivaretar EU-kommisjonens Standard Contractual Clauses, eller at våre USA-baserte tjenesteleverandører er sertifisert etter EU-U.S. Privacy Shield som fremsatt av U.S. Department of Commerce og EU-kommisjonen vedrørende innsamling, bruk og lagring av personlige data overført fra EØS til USA, eller andre mekanismer for overføring av data. Du kan få en kopi av disse mekanismene for overføring av data ved å kontakte oss som indikert nedenfor.

  Datalagring

  ^ topp

  Vi lagrer opplysningene du gir oss så lenge du er kunde hos oss, samt i en rimelig periode for å kunne kjøre regelmessig slettejobber, eller for å kunne ta hensyn til gjeldende foreldelsesregler, eller hvis påkrevd under gjeldende lover. Hvis du ønsker å motta markedskommunikasjon, vil vi beholde opplysningene som er nødvendig for å sende deg slik kommunikasjon etter at kundeforholdet er avsluttet eller etter innsamling, hvis du er en potensiell kunde.

  Slik beskytter vi dine personlige opplysninger

  ^ topp

  Vi iverksetter egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre tilstrekkelig beskyttelse av dine opplysninger, dette gjelder særlig for å beskytte dine personlige opplysninger mot ulovlig eller uautorisert sletting, tap, endring, tilgang, deling eller bruk. Ingen sikkerhetssystemer er imidlertid perfekte og vi kan ikke garantere at opplysningene om deg forblir sikre under alle omstendigheter, inkludert sikkerheten under overføring av data til oss eller sikkerheten på data på mobilenheten din.

  Lenker til andre nettsteder

  ^ topp

  Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som en hjelp eller informasjon til deg. Disse nettstedene kan være drevet uavhengig av oss. Lenkede sider kan ha sine egne personvernregler, som vi på det sterkeste anbefaler at du setter deg inn i dersom du besøker disse sidene. I den grad lenkende nettsider som du besøker ikke eies eller kontrolleres av oss, er vi ikke ansvarlige for nettstedenes innhold, bruk av nettstedene eller nettstedenes personvernregler.

  Oppdateringer av våre personvernregler

  ^ topp

  Disse personvernreglene kan bli oppdatert for å reflekterer endringer i vår praksis vedørende personvern. Vi vil poste viktige meddelelser på nettsiden vår, for å varsle deg om betydelige endringer i våre personvernregler og oppgi øverst på personvernreglene når de sist ble oppdatert.

  Slik kontakter du oss

  ^ topp

  Hvis du har spørsmål eller kommentarer om disse personvernreglene, eller hvis du ønsker å utøve rettighetene dine, ber vi deg sende et brev til juridisk avdeling i det landet du bor i, som oppgitt nedenfor, eller sende en e-post til privacy@elceurope.com, sammen med en kopi av et ID-dokument, eller kontakte oss via telefon 800 24 521.

  Dette er våre lokale samarbeidsparter:
  Vår lokale samarbeidspartner som fungerer som datakontroller
  Estée Lauder Cosmetics A/S
  Delta Park 37, 2nd Floor
  2665 Vallensbaek Strand - Denmark
  Topp
  Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink