Om Aerin


Om Aerin

OM AERIN BEAUTY

AERIN Beauty er et luksuriøst duftmerke inspirert av den avslappede stilen, estetiske sansen og arven fra merkets grunnlegger, Aerin Lauder. Merket bygger videre på Aerins femininitet, hennes tro på tradisjoner, hennes lidenskap for blomster, kunst og reiser, og hennes erfaring som duftskaper. AERIN Beauty gjør det mulig for kvinner å være feminine og vakre gjennom en nøye utvalgt garderobe av dufter og avslappede roseessenser, som er personlige for kvinnen som bærer dem.

AERIN Fragrance Collection er en moderne garderobe av dufter som gir mulighet for å oppleve noe forskjellig med hver duft. Hver duft er kreert med de fineste ingrediensene i inspirerende og lett gjenkjennelige kombinasjoner. Rose Collection er en nøye sammensatt kolleksjon av rose bade- og kroppsprodukter med en unik blomsterduft.

 

OM AERIN

AERIN er et globalt luksus livsstilsmerke inspirert av signaturstilen til merkets grunnlegger, Aerin Lauder. Basert på premisset at det skal være enkelt å leve vakkert, utvikler merket nøye sammensatte kolleksjoner innenfor skjønnhet, motetilbehør og interiør. Med lidenskap for kunst, reise, mote og design, fungerer Aerins egen livsstil som inspirasjonskilde for merket. Klassisk, men alltid med en moderne vri, er hvert element designet for å gjøre livet litt vakrere.

Aerin Lauder har sin utdannelse fra University of Pennsylvania, Annenberg School of Communications, og hun startet sin karriere i Estée Lauder i 1992, hvor hun har innehatt ulike stillinger inkludert Senior Vice President og Creative Director. Hun er i dag Style and Image Director for Estée Lauder.

 

Inspirert av Marokko

Vi introduserer Tangier Vanilla

Spørsmål og svar for AERIN

Vi introduserer Tangier Vanilla

Slik blir en duft til

DUFTNOTER: AERINS Dust Collection
Topp
Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink